13 Ocak 2014 Pazartesi

Estheticions Formula Gentle Peel Off Mask C Vitamin


Bu soyulabilen maskeyi Gratis indiriminden aldım. Hoşuma giden gerçekten vaad ettiklerini sunan bir ürün. İlk defa kullandım ama şunu tavsiye ediyorum banyodan önce uygulayın çünkü jel şeklinde, yüzde 10 dk sonra kabuksu bir doku halini alıyor çok kolay soyulmuyor. Bu acı ama ürün iyi ha bir de kaşınıza, alın çevrenizdeki saçlarınıza ee tabi varsa foullerdeki tüylerinizden uzak tutun J Çünkü soyum sırasında tüyleriniz de sizinle gelebilir. Yüzüme uyguladığımda yüze naneli şeker ferahlığı veriyor J Yüzü kurudukça geriyor. Ve sonuç; cilde yenilenmişlik, yumuşaklık  ve temizlik hissi veriyor. Cildimi esnek ve yeniden canlanmış hissettim. Dediğim gibi dikkatle ve banyodan önce sürülürse sevebileceğiniz bir ürün canlar J Bu arada çok tatlı bir nar kokusu sizi sarabilir hiç korkmayın zevkle sürmeye devam edin :p

3 yorum:

  1. Merhaba bu maske ne için acaba nem mi veriyor yoksa siyah nokta için falan mı? Bloğunuzu takip ediyorum bana da bekliyorum sevgiler :)
    pisimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu nem maskesinden ziyade ölü deri ve siyah noktalar için bir ürün. Nem maskesi olarak Biodermayı önerebilirim :) Bu arada bloğunuz harika, kardeşinizin resimleri ve bloğuda aynı şekilde. Takipteyiz :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil