8 Aralık 2013 Pazar

FANTASTİK ÜÇLÜ Benefit/Nars/Yves Rocher



Benefit deyince benim ağzımın suları akıyor. Elimde olsa tüm ürünlerini alırdım. Tamam biraz tuzlu ama ne demişler 10 kuruş fazla olsun Benefit olsun J bu iğrenç espiriden sonra hala okumaya devam ediyorsanız ürünü tanıtmaya başlıyorum :/ Benefit High Brow kaş altı ve kaş üstü için kaşın şeklini belirginleştirmek ve aydınlık bir görünüm katmak amacıyla hazırlanmış. Biz her ne kadar bu işi farlarla ve aydınlatıcılarla idare ediyor olsak da J hafif pembemsi kremsi yapıda bir kalem. Olmazsa olmaz değil ama makyaj koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz bir ürün.
Nars Velvet Matte Lip Pencil Dragon Girl rujumu çok severek kullanıyorum gerçekten. Turuncu şeftali rengiyle aslında yaza ve bronz tene daha uygun bir ruj ama bronzerlar ne güne duruyor di mi kızlar J Sürüşü kremsi ve duruşu nemli. Dudak çizgilerine dolmuyor. Rujun kalıcılığı da gayet iyi.
Yves Rocher Volume Vertıge kirpik kıvırıcı yoğun hacim maskaranın özellikleri say say bitmiyor. İçeriğindeki reçineler ve bal mumuyla yoğun hacim kazandırırken, besleyici badem proteini kirpikleri besleyerek dökülmeleri engelliyor. Bu kadar bilimsel özellik yeter J Bence en sıradışı özelliği fırçası. Fırçada bulunan deposu sayesinde fırça tüpten ilk çıkarıldığı anda gerekli ürün dozunun fırçada bulunması. Bence çok iyi. Tek hamle ve işlem tamam J Dökülme yapmıyor. 12 saate kadar kalıcı. Doğal bi görünüm için tek kat yeterli. Özel fırçası sayesinde dipleri yoğunlaştırırken uçları tek tek ayırıyor ve topaklanma yapmıyor.

Bu üç ürün son zamanlarda sürekli elimin altında. Her makyaj çantasına lazım J

1 yorum:

  1. Yves rocher urunlerini kullaniyorum hepsi ayri guzel..en onemliside urunlerinin organik olmasi..cok memnunum

    YanıtlaSil